Infraplaner är ett fokusområde för Tyréns

2017-10-23 14:06

Utbildningsprogram för att kompetensutveckling och nätverkande

Nu startar Tyréns Akademi för Infraplaner. Vi gör det för att ge våra medarbetare ännu större möjligheter till kompetensutveckling. Utbildningsprogrammet kommer att pågå under 2017-2018.

Målet är att höja vår kompetens, att tillsammans utveckla ett mer effektivt arbetssätt och att skapa ett starkt nätverk över hela landet. 

- Satsningen kommer att ge oss en unik kunskapsnivå som gör att vi kan ta oss an stora samhällsviktiga och komplexa infrastrukturprojekt på ett bra sätt. Vårt mål är att erbjuda kunden en smidig planprocess med hög kvalitet, säger Camilla Rörborn, affärschef på Tyréns.

Ett tiotal medarbetare kommer att träffas vid åtta tillfällen och delta i föreläsningar med representanter från bland andra Sverigeförhandlingen, 2030-sekretariatet och Länsstyrelsen i Stockholm.

Under hösten fokuserar programmet på att förklara hur infrastruktur planeras och finansieras, vilka olika aktörer och intressenter som medverkar och vilka roller de har. En genomgång av planläggningsprocessen, dess delar och innehåll ingår. Under våren blir det föreläsningar med olika teknikområden och studiebesök på Roslagsbanan för att koppla teori med praktik.

{{item.Firstname}}-{{item.Lastname}}

{{item.Firstname}} {{item.Lastname}}

{{item.Title}}

{{item.Office}}

{{item.Phone}}

{{truncateEmail(item.Email)}}

{{VCardText}}