Tyréns är rankat som en av Sveriges bästa arbetsplatser

2017-03-29 09:00

För andra året i rad är Tyréns på topp tio-listan

Tyréns utnämndes igår kväll till Sveriges 7:e bästa arbetsplats när 2017 års vinnare korades av Great Place to Work® på Cirkus i Stockholm. För andra året i rad är Tyréns på topp tio-listan bland stora företag.

Great Place to Work® delar årligen ut pris till Sveriges bästa arbetsplatser. Igår var det prisutdelning och Tyréns fick för andra året i rad en placering på topp tio-listan. Utmärkelsen "Sveriges Bästa Arbetsplats" bygger på hur våra medarbetare trivs på företaget och på de insatser vi som arbetsgivare gör för att skapa en attraktiv arbetsplats. Tyréns HR-chef Lena Carlström var även en av tre nominerade i kategorin Årets HR-personlighet.

- Utmärkelsen är resultatet av ett lagarbete och bekräftar det vi upplever här varje dag. Att vi är stolta över att arbeta på Tyréns och att det vi gör spelar roll för samhällsutvecklingen. Vi är helt enkelt "a great place to work", säger Lena Carlström.

Tyréns placerade sig på plats 7 i kategorin stora organisationer. I år deltog totalt drygt 200 företag i rankingen och till kategorin stora organisationer räknas företag med 250 medarbetare eller fler.

 

Läs mer om utmärkelsen här >>

Nyfiken på Tyréns? Här hittar du våra lediga tjänster >>

{{item.Firstname}}-{{item.Lastname}}

{{item.Firstname}} {{item.Lastname}}

{{item.Title}}

{{item.Office}}

{{item.Phone}}

{{truncateEmail(item.Email)}}

{{VCardText}}