Victor är BIM-samordnare

Tyréns har stort fokus på Internet of things

”Jag vill vara en av Sveriges topp tio inom BIM om fem år.

Nyutexaminerade BIM-samordnaren Victor Cabezas spontanansökte efter att ha intervjuat Tyréns Internet of Things-specialist till examensarbetet. Nu siktar han på att bli en av Sveriges topp tio BIM-experter.

Vad jobbar du med?
– Jag är BIM-samordnare inom anläggnings- och byggnadsprojekt. Men jag jobbar även med plattformen Maint 3D och inom förvaltning med sjukhusprojekt. Det var superviktigt för mig att få varierande uppgifter när jag sökte jobb, för man utvecklas mycket snabbare och får mer kompetens inom olika områden.

Varför valde du Tyréns?
– Jag hade erbjudanden från fem företag, bland annat från samhällsbyggande företag, teknikkonsulter och arkitektbyråer. För mig är det viktigt att jag trivs på mitt jobb och kan kombinera privatliv och jobb utan att känna mig superstressad. Tyréns var företaget som kunde erbjuda mig varierande arbetsuppgifter och är det företag som arbetar mest med IoT-frågor. Vill man utvecklas och vara med i teknikintensiva projekt för att få kompetens och erfarenhet är Tyréns stället att vara på.

Hur kom du i kontakt med Tyréns?
– Jag skrev om plattformen Maint 3D i mitt examensarbete. När jag gjorde research intervjuade jag IoT-experten Per Bjällnes som berättade om pågående projekt. Jag blev mer intresserad av tekniken vilket ledde till att jag blev mer nyfiken på Tyréns. Jag skickade en spontanansökan till min nuvarande chef Linus Malm. Tajming är allt – Linus sökte efter nya medarbetare så vi träffades och jag fick jobbet.

Om du tänker framåt i tiden. Hur vill du utvecklas?
– Förra året sa jag att inom fem år vill jag vara en av de topp tio i Sverige inom BIM-frågor. Tyréns har plattformen och de stora uppdragen, så om jag kämpar lite extra så kommer jag att vara där om fem år.


Läs mer om Tyréns på vår konsultblogg >> 
 

Nyfiken? Se om vi har tjänsten för dig >>

 

 

{{item.Firstname}}-{{item.Lastname}}

{{item.Firstname}} {{item.Lastname}}

{{item.Title}}

{{item.Office}}

{{item.Phone}}

{{truncateEmail(item.Email)}}

{{VCardText}}