Aktuellt

Kalender

Vi är ofta med på branschmässor och arbetsmarknadsdagar för att lära oss mer och träffa dig som är nyfiken på oss. 

januari

31 jan
Event

Frukostseminarium - Hållbarhet från plan till resultat

Urbanisering är en global trend som i allt högre grad skapar miljömässiga och sociala utmaningar. Städerna står idag för 75 % av världens energianvändning, 70 % av de globala koldioxidutsläppen och växande sociala problem. Tyréns delar med sig av en frukostbuffé av konkreta exemplen på hur man går från plan till resultat i hållbarhet.

februari

5 feb
Event

Campusmässan, Örebro universitet

Campusmässan är Örebro universitets största arbetsmarknadsmässa. Vi på Tyréns är med och presenterar vårt erbjudande inom samhällsbyggnad. Träffa oss i monternr: 72.

11 feb
Event

Branschdagen på LTH

Vi är nyfikna på dig! Den 11 februari kan du träffa oss på Branschdagen på Lunds Tekniska Högskola.

11 feb
Event

Träffa Tyréns på LARM

LARM är Linköpings Teknologers Arbetsmarknadsdagar. Träffa Tyréns och hör vad vi, genom vår breda kompetens, kan erbjuda studenterna i sitt stundande yrkesliv. Vi ses på Campus Valla den 11 februari.

13 feb
Event

Träffa oss på LAVA

Vi ser fram emot att träffa många studenter när KTH bjuder in till årets största arbetsmarknadsdag för samhällsbyggarbranschen. Välkommen till vår monter!

18 feb
Event

Business Arena Umeå

Business Arena är norra Europas ledande mötesplats för fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Tyréns medverkar med monter på Business Arena i Umeå, Malmö och Göteborg på våren, i Almedalen på sommaren och i Stockholm på hösten.

18 feb
Event

Högvarv - arbetsmarknadsmässa i Mälardalen

Högvarv är en arbetsmarknadsmässa som varje år arrangeras för studenterna på Mälardalens högskola. Träffa Tyréns i monter nr: 33.

26 feb
Event

Arkipelago i Göteborg

Träffa Tyréns på årets arbetsmarknadsmässa Arkipelago i Göteborg. Där studenter och företag får chansen att mötas och prata om framtidens yrkesroll, utbildningen och om högt och lågt inom arkitektur och samhällsbyggnad.

26 feb
Event

Välkommen på frukostseminarium om prisrimliga bostäder

Välkommen till Tyréns frukostseminarium - Bostadsförsörjning för personer med svag ställning på bostadsmarknaden och planeringsprocesser för social hållbarhet.

27 feb
Event

Välkommen på studentkväll hos Tyréns

Kom och lyssna på vilka vi är, hur vi utvecklar samhällsbygget och vilka möjligheter vi kan erbjuda dig i en stimulerande bransch.

28 feb
Event

Träffa Tyréns på Arkipelago i Karlskrona

Vi är nyfikna på dig! Den 28 februari kan du träffa oss på Arkipelago på plan 5 i C-huset på Blekinge Tekniska Högskola i Karlskrona.

mars

25 mar
Event

MässING på Campus, Helsingborg

Vi är nyfikna på dig! Den 25 mars kan du träffa oss på MässING på Campus i Helsingborg.