Kalender
15 november 2019

Imorgonsoffan - samtal om framtidens samhällsbyggnad

Vi som jobbar inom samhällsbyggnad har ett ansvar att utvecklas. Tekniken är en möjliggörare, men ändå ser vi att steget från idé till implementering tar tid. Många jobbar för förändring samtidigt som vår bransch präglas av en traditionell syn på utveckling där vi inte alltid är öppna för nya idéer. Vad kan vi göra? Vi på Tyréns vill öppna upp samtalet och tillsammans med andra aktörer driva utvecklingen.

Välkommen till Imorgonsoffan. Här snackar vi samhällsbyggnad med fokus på både utmaningar och möjligheter. Det finns så mycket kunskap och idéer som bara väntar på att realiseras. Vi vill att det här ska bli ett forum för branschen där vi delar med oss av vårt perspektiv samtidigt som vi bjuder in gäster att dela deras.

Moderator är TV- och radioprofilen Anders ”Ankan” Johansson som kommer leda samtalet mellan våra fyra gäster:

 

Johan Dennelind

Johan Dennelind är tills nyligen vd och koncernchef på Telia och valdes i maj 2019 in som styrelseordförande för Tyréns. Han har gedigen erfarenhet av IT och telecom, och har ett perspektiv knutet till digitalisering och innovationer och hur det påverkar samhällsbyggnad.

 

Ylva Lagesson, NCC

Ylva Lagesson är Head of Development and Operation Service och har som uppgift att utveckla NCC:s processer, arbetssätt och digitalisering. Hon har entreprenörens perspektiv och jobbar med att implementera resultat från FoU till innovation inom verksamheten.


Pontus Gruhs, Trafikverket

Pontus Gruhs jobbar med Strategisk utveckling på Trafikverket där han spanar runt hörnet, analyserar trender och stöttar ledningen med strategiska vägval. Han har beställarens perspektiv och brinner för att omsätta FoU till nytta för människor.

 


Dag Måhlstrand, Tyréns

Dag Måhlstrand är nyligen tillsatt Head of Innovation på Tyréns med målsättningen att omsätta FoU till affärs- och samhällsnytta. Tyréns arbetar för att bli branschens främsta innovatörer och Dag kommer att exemplifiera innovation utifrån det perspektivet.

 

 

När: Fredagen den 15 november
Tid: Frukost och mingel från kl. 08:00
Scenprogrammet pågår cirka kl. 08:30-09:30 med möjlighet till eftermingel.
Var: Epicenter, Mäster Samuelsgatan 36, Disruption hall

Antalet platser är begränsat, så passa på att anmäla dig nu!
O.S.A. senast den 8 november.

Anmäl dig här