Tyréns bjuder in till lunchseminarium i Malmö

Startdatum: 2018-04-26
Slutdatum: 2018-04-26

Begränsar buller er verksamhet eller era expansionsplaner?

Det går bra för Sverige, det byggs som aldrig förr. Men bristen på bostäder är fortfarande stor och kommunerna gör sitt bästa genom att försöka hitta mark i nya områden som kan tas i anspråk.

Mark som tidigare varit obrukad eller använd för andra ändamål blir nu aktuell även för bostäder. Tillståndspliktiga företag har krav på sig genom miljötillstånd att uppfylla bland annat bullerkrav uppsatta i kontrollpunkter för befintliga bostäder. Med ny omgivande bostadsbebyggelse påverkas förhållanden vilket kan medföra begränsningar för framtida expansion om inte verksamhetens intressen beaktas. Tillhör ni företag som känner igen er i detta?

Tyréns bjuder nu in till ett lunchseminarium där vi går igenom vad som gäller och hur detta har hanterats av andra. Det finns även utrymme för en kort diskussion om problematiken.

Medverkande från Tyréns:
• Mats Erixon – mer än 30 års erfarenhet inom ljud- och vibrationsområdet
• Ragnar Glav – Tekn.dr., Adj. prof. i Akustik, erfarenhet från industri och samhällsbyggnad

Plats: Tyréns kontor i Malmö, Isbergs gata 15
När: 26 april 2018 kl. 11.30-13.00. Lunchen står uppdukad från 11.30. Seminariet startar kl. 12.00. Vidarebefordra gärna inbjudan till dina kollegor. Anmäl dig senast 19 april till seminarium.malmo@tyrens.se

{{item.Firstname}}-{{item.Lastname}}

{{item.Firstname}} {{item.Lastname}}

{{item.Title}}

{{item.Office}}

{{item.Phone}}

{{truncateEmail(item.Email)}}

{{VCardText}}