Nyheter
14 december 2020

Mikael Magnusson är ny affärschef på Tyréns

Mikael Magnusson har utsetts till affärschef för affärsområde Konstruktion & Installation Nord på Tyréns. Mikael kommer närmast från en roll som avdelningschef för Tyréns avdelning byggprojektering i Umeå.

Mikael Magnusson har en bred kunskap inom konstruktion och har över 20 års erfarenhet av 3D-projektering åt stålentreprenörer. Mikael började på Tyréns 2009 och har sedan 2014 varit avdelningschef för byggprojektering i Umeå.

- Mikael har gedigen erfarenhet, ett starkt engagemang och bra förståelse för komplexa byggprojekt. Med honom som affärschef har jag stort förtroende för att vi kommer att stärka vårt erbjudande ytterligare, säger Andreas Behm Fredin, divisionschef Konstruktion & Installation på Tyréns.

Som affärschef har Mikael det övergripande ansvaret för verksamheten i norra Sverige med avdelningar i Umeå, Luleå, Skellefteå och Sundsvall.

- Jag ser fram emot att utveckla affärsområdet där vi idag, förutom en bred kompetens inom byggprojektering, installation och akustik även har spetskompetens inom akustik med lättbyggnadsteknik, renrumsteknik och prefabricerade lösningar inom stål-, trä- och betongindustrin. Jag ser ljust på framtiden för våra befintliga kundsamarbeten och att vi har god kapacitet för framtida uppdrag och affärer, säger Mikael Magnusson.

Mikael Magnusson tillträdde sin nya roll som affärschef på Tyréns den 1 november 2020.