Nyheter
19 maj 2022

Träffa Tyréns under H22 City Expo

H22 City Expo är en internationell stadsmässa i Helsingborg som pågår i 35 dagar mellan 30 maj och 3 juli 2022. Fokus ligger på framtidens välfärds och stadsutvecklingslösningar och på hur vi tillsammans skapar en innovativ, smart, hållbar och omtänksam stad med människorna i fokus. Tyréns är med som partner och bjuder in till möten och samtal om innovativ samhällsutveckling.

Vi är redo att ta oss an utmaningen det innebär att våra städer växer. Vi vet att det går att bygga smarta vackra städer utan att kompromissa med hållbarhet och funktion. Vi vet att de smartaste lösningarna skapas gemensamt och att en del av svaret heter digitalisering och innovation. Vi ser fram emot många tillfällen att diskutera hur vi bygger ett bättre samhälle tillsammans. Hör av dig om du vill träffas! Vilka som är på plats ser du längre ned på sidan. Vi ses i Helsingborg!

H22 Talks
Varje dag under hela H22 City Expo är du välkommen till olika H22 Talks. Ett H22 Talk är en kortare föreläsning på 30-90 min inom olika innovativa och intressanta teman med en smart, hållbar och omtänksam stad i fokus. Det finns tre olika scener; en i city, en på Drottninghög och en i Oceanhamnen.

Tyréns kommer att medverka på H22 Talks i Drottninghög och Oceanhamnen.
Här finns mer information.

Co2Co vår paviljong i Oceanhamnen under H22 City Expo

Besök vår paviljong Co2Co i Oceanhamnen

Välkommen att kliva in i framtidens hållbara kontorslösning, byggd i trä med grönt tak och med möjlighet till odling på fasaden. Co2Co är en modulbaserad och hållbar kontorslösning som kan placeras var som helst i staden och är tillgängligt för alla som vill interagera eller hitta en lugn arbetsplats nära hemmet, utanför kontoret. Co2Co har genomgående materialval med låga CO2-avtryck och material som skapar en hälsosam inomhusmiljö.

Under H22 City Expo kan du testa Tyréns flexibla arbetsplatser. Co2Co är framtaget av Tyréns och utvecklat i samarbete med Superlab. Konceptet uppstod när pandemin öppnade dörren för distansarbete.”Co”et står för co-working som lärt oss samarbeta på nya sätt i pandemins spår men har också koppling till Co2 och vårt klimatavtryck.

Samarbetspartners till Co2Co är Tyréns, Superlab, Ekolution, Climate Recovery och Awaio.

Kontakta gärna någon av oss om du vill boka in ett möte, bara är nyfiken på att se vår paviljong eller besöka vårt fina kontor som ligger nära Helsingborg C (Knutpunkten).

Här medverkar Tyréns under H22 City Expo