Nyheter
28 mars 2019

Tyréns är en av Sveriges bästa arbetsplatser

Tyréns utnämndes igår kväll till Sveriges 7:e bästa arbetsplats när 2019 års vinnare korades av Great Place to Work på Cirkus i Stockholm. För fjärde året i rad är Tyréns på topp tio listan bland stora företag.

För fjärde året i rad deltog Tyréns i rankingen av Sveriges bästa arbetsplatser, som Great Place to Work® genomför och för fjärde året i rad är Tyréns på topp tio listan bland stora företag. Vi befäster vår position som en av Sveriges bästa arbetsplatser och är mycket stolta över vår placering.

– Jag är extra stolta över att vi lyckas behålla och lyfta vår arbetsplatskultur samtidigt som vi fortsätter växa. Att vi placerar oss som nummer 7 på listan över Sveriges bästa arbetsplatser är ingen liten bedrift när man jämförs i samma kategori som arbetsplatser med 250+ anställda, säger en mycket glad Cecilia Granath, Sverigechef på Tyréns.

Drygt 200 företag deltog i årets ranking och Tyréns placerade sig på plats 7 i kategorin stora organisationer i tuff konkurrens. På listan över stora organisationer rankas arbetsplatser med 250 eller fler medarbetare.

Här finns mer information om Great Place to Work och årets rankinglista >>

Är du nyfiken på hur det är att arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Vill du också arbeta med spännande uppdrag tillsammans med trevliga kollegor?
Här hittar du våra lediga tjänster >>