Nyheter
25 mars 2021

Tyréns är en av Sveriges bästa arbetsplatser

Tyréns utnämndes till Sveriges 7:e bästa arbetsplats när 2021 års vinnare korades av Great Place to Work. För sjätte året i rad är Tyréns på topplistan bland stora företag.

Tyréns håller sig kvar på topplistan bland stora företag och vi befäster återigen vår position som en av Sveriges bästa arbetsplatser.

– Jag är otroligt stolt över att vi fortsätter att göra Tyréns till ett Great Place to Work. Förra året sattes vi alla på prov och det är oerhört glädjande att vi befäster vår position som en av Sveriges bästa arbetsplatser, trots att vi lagt ett av historiens märkligaste år bakom oss. Det här är ett riktigt fint kvitto på att vi fortsätter att vårda och utveckla Tyréns starka och värdefulla företagskultur även när vi inte sitter tillsammans på våra kontor, säger en mycket stolt Cecilia Granath, Sverigechef på Tyréns.

Drygt 230 företag deltog i årets ranking, endast 55 av dem uppfyllde kraven för att kalla sig Sveriges bästa arbetsplatser. Tyréns placerade sig på plats 7 i kategorin stora organisationer i tuff konkurrens. På listan över stora organisationer rankas arbetsplatser med 250 eller fler medarbetare.

Se hela rankinglistan för 2021 hos Great Place to Work