Nyheter
5 maj 2022

Tyréns satsar i Linköping med ny avdelning inom byggkonstruktion

Linköpingsregionen är i en expansiv fas där mycket händer. För att möta upp det ökade behovet satsar Tyréns nu stort på området och bygger upp en ny avdelning inom byggkonstruktion.

– Det är väldigt spännande att Tyréns nu väljer att satsa på Linköping och de regionala satsningarna som görs. Även om vi redan tidigare har arbetat i området så får vi nu en stark lokal förankring som vi hoppas ska kunna gynna våra samarbeten på bästa sätt, säger Jimmy Wärn, avdelningschef Konstruktion i Linköping.

Genom att etablera sig med en avdelning inom byggkonstruktion i Linköping kommer Tyréns få en förbättrad lokalkännedom och möjlighet att bredda sitt erbjudande mot både befintliga och nya samarbetspartners. Stor kraft har lagts på att rekrytera kompetenta medarbetare för att bygga upp en trygg organisation, som är redo att bidra till samhällsbyggandet i området.

– En av Tyréns största styrkor över hela landet är att vi är många kompetenser och discipliner som sitter samlade. Genom att vi nu även kan bidra med lokal kompetens inom byggkonstruktion kommer vi att ha möjlighet att bidra i båda egna och våra kollegors uppdrag på bästa sätt, kommenterar Jimmy Wärn.

Med fyra erfarna konstruktörer på väg in kommer Tyréns kunna bidra med regionala kompetenser inom allmänkonstruktion. Vi har bred erfarenhet av såväl ombyggnad som nybyggnad inom både stål-, betong- och träbyggnad. När den nya avdelningen formats har stort fokus lagts på att möta Tyréns värderingar och vilja till innovation.

– I den här rekryteringen har vi sett att det funnits ett stort intresse att ta del av Tyréns resa, och vi är väldigt stolta över de medarbetare vi har lyckats rekrytera. Det som kännetecknar vår nya avdelning är att de har en gedigen kompetens, men framförallt att de har ett innovativt driv och vill bidra i Tyréns arbete med att skapa bättre förutsättningar för dagens och framtidens städer.

 

Läs mer om Tyréns erbjudande inom konstruktion.