Ulrika Francke lämnar VD-rollen på Tyréns

2017-01-24 09:00

Fortsätter att bidra till bolaget genom en rådgivande roll

Efter 10 år som vd för samhällsbyggnadsföretaget Tyréns meddelar Ulrika Francke att hon väljer att kliva av rollen som vd. Hon kommer istället att ta en rådgivande roll i Tyréns. Rekrytering av ny vd har påbörjats.

Under Ulrikas tid som vd för Tyréns har företaget växt från 550 till 1900 anställda och verksamheten har expanderat till flera länder. Tyréns omsatte 2 miljarder kronor 2016 och prognosen för 2017 visar fortsatt tillväxt.

– Jag har varit vd för Tyréns i 10 år och vi har haft en fantastisk utveckling.  Jag är oerhört nöjd över allt vi åstadkommit tillsammans i Tyréns, och också lite stolt men nu är det dags för någon annan att fortsätta utvecklingen av bolaget, säger Ulrika Francke.

– Det är givetvis väldigt tråkigt att Ulrika valt att sluta som vd men vi respekterar naturligtvis hennes beslut. Genom en rådgivande roll i Tyréns fortsätter hon att bidra till bolaget genom sitt kunnande inom samhällsbyggnadssektorn. Det är vi mycket glada för, säger Håkan Larsson, styrelseordförande i Tyréns AB.

Ulrika fortsätter som vd för Tyréns fram till dess att en ny vd är på plats.

{{item.Firstname}}-{{item.Lastname}}

{{item.Firstname}} {{item.Lastname}}

{{item.Title}}

{{item.Office}}

{{item.Phone}}

{{truncateEmail(item.Email)}}

{{VCardText}}