BESTyr - Surfa fram koll på underhåll

En webbtjänst för underhåll av industrianläggningar . BESTyr är ett webbaserat underhållsprogram för infrastrukturen på industrianläggningar som ger ökad kvalitet och minskade kostnader. Besiktning och periodiskt underhåll utförs via en webbkarta på din surfplatta eller en telefon.

- Med BESTyr får kunderna full koll på alla typer av anläggningar. Allt de behöver är internet och en webbläsare, säger Paul Myhrberg på Tyréns.

Underhållsprogrammet gör det enklare att ha kontroll på alla typer av anläggningsobjekt - industrianläggningar, hamnar och deponeringsanläggningar. Det kan handla om spår, byggnader, ledningsnät och parkytor. Kvaliteten ökar och underhållskostnaderna minskar för de aktuella anläggningarna. Programmet är användarvänligt och allt som behövs är internet och en webbläsare. Via ett klick på kartan får man tillgång till all information för samtliga anläggningsobjekt som är knutna till den punkten.

BESTyr har utvecklats i samarbete med våra kunder och kan anpassas till varje kunds specifika behov. Tjänsten är skalbar och hyrs ut som en molntjänst och vänder sig bland annat till spårägare, industrier och hamnar.