Geografisk presentation

Att presentera resultatet ifrån insamlad, bearbetad och analyserad geografisk information på rätt sätt är avgörande för dess vidare användning. Vi presenterar och levererar alltid vår geografiska information på ett, för slutanvändaren, anpassat sätt. Tyréns kan leverera allt ifrån klassade punktmoln till färdiga 3D-modeller till underlag för visualisering och samråd.

Att kunna presentera geografisk information på ett sätt som kan användas effektivt är viktigt för alla våra projekt. En väl utformad karta som visar ett analysresultat i en rapport eller ett 3D-objekt ifrån än inmätt brunn för vidare användning inom projektering är exempel på hur geografisk information kan presenteras och tillgängliggöras. Vi prioriterar att presentera och leverera vår information i ett ändamålsenligt format. I våra projekt levererar vi exempelvis kundanpassade geografiska databaser, klassade punktmoln, 3D-objekt, digitala höjdmodeller, interaktiva WebGIS-lösningar, geologiska 3D-modeller och digitala stadsmodeller. Oavsett behov kan vi leverera rätt resultat presenterat i rätt format. Vi arbetar idag med alla typer av presentationsteknik som speldatorer, VR-hjälmar, AR lösningar på telefon och platta samt 3D printade modeller.

Kontakta oss

Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Kontakt

TyrEngine

TyrEngine är en unik plattform för visualisering av hållbart samhällsbyggande. Genom att kombinera avancerad grafisk teknik från spelvärlden framställs en 3D-­miljö som visar resultat och effekter av projekt inom samhällsbyggnad, fastigheter och industri.

Läs mer här
Aktuellt

Relaterade projekt

Projekt
GeoBIM skapar ordning och reda på all geoteknisk information

I ett projekt är det ofta svårt att veta vilka geotekniska undersökningar som är utförda och var de är placerade. Ju större projektet är, desto svårare är det. När en organisation som förvaltar geoteknisk data, till exempel Trafikverket eller en kommun, planerar ett nytt projekt är det ofta svårt att veta vad som tidigare har utförts på olika platser.

Läs mer här
Projekt
Bioclimatic Tool

Vi kan inte styra väder och vindar. Däremot kan vi bygga stadsmiljöer som är anpassade till det lokala klimatet. Med hjälp av Tyréns tjänst Bioclimatic Tool får arkitekter och stadsplanerare tillgång till en ny kunskap om hur stadsplanering och klimatfrågor bäst kombineras. När väderdata används i stadsplaneringen kan vi bygga bättre och hållbarare städer.

Läs mer här
Projekt
Industri-GIS IFÖ

Ifö Sanitär i Bromölla fattade beslut om att se över sin ledningsdokumentation. Anledningen var att det endast fanns ledningskartor i form av översikter. Dessa kartor var inte reviderade sedan 60-talet och man kunde inte lita på dem.

Läs mer här

Relaterade tjänster

Kontakta oss

Hör av dig till oss så berättar vi mer om våra tjänster inom geografisk presentation och verktyget TyrEngine.

{{item.Firstname}}-{{item.Lastname}}

{{item.Firstname}} {{item.Lastname}}

{{item.Title}}

{{item.Office}}

{{item.Phone}}

{{truncateEmail(item.Email)}}

{{data.VCardText}}

Tillbaka upp