Geoteknikakademin

Geoteknik är ett fokusområde för Tyréns

Nu startar vi Geoteknikakademin för att ge ännu större möjligheter till kompetensutveckling för både juniora och seniora medarbetare. Programmet kommer att pågå under 2017-2019.

Syftet med akademin är att nya medarbetare snabbare ska komma in i branschen och förstå geoteknikerns roll i samhällsbyggandet. Det gör vi genom att erbjuda 10-15 juniora medarbetare ett föreläsningspaket och ett utbytesprogram mellan regionerna. 

Geoteknikakademin ska även bidra till att höja kompetensnivån för alla geotekniker inom Tyréns. Det gör vi genom att erbjuda ett utbildningspaket till alla våra ca 80 geotekniker. De får fördjupa sig i bland annat geoteknikens historia, FEM och 3D-visualisering av geomodeller.

För 5-6 utvalda geotekniker med längre erfarenhet (5-10 år) erbjuder vi ett individanpassat program med målet att nå spetsen i branschen. Delar i programmet är studiebesök, praktik, mentorträffar, projektarbete och presentation på branschdag eller artikel i branschtidning.

Som geotekniker på Tyréns finns det alltid möjlighet att utvecklas. Geoteknikakademin kommer att bedrivas i två omgångar under perioden 2017-2019.

Nyfiken? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

 

 

{{item.Firstname}}-{{item.Lastname}}

{{item.Firstname}} {{item.Lastname}}

{{item.Title}}

{{item.Office}}

{{item.Phone}}

{{truncateEmail(item.Email)}}

{{VCardText}}