VVS-, kyl- & energisystem

VVS-, kyl- & energisystem

Ett behagligt inomhusklimat året om och ett effektivt och felfritt vattenförsörjningssystem är grundbultar i en modern byggnad. Tyréns utvecklar lösningar inom VVS-, kyl- och värmepumpinstallationer samt energisystem från idéstadie till färdig bygghandling.

För Tyréns är hela byggnaden med dess installationer ett system. Vi vill att installationerna ska förstärka brukarnas upplevelse av byggnaden genom att skapa ett bra inomhusklimat. Genom att förena funktionella, ekonomiska och arkitektoniska värden med teknik kan vi skapa hållbara system och byggnader för framtiden.

Tyréns gedigna kunskap och erfarenhet inom VVS-, kyl- och energisystem gör att vi åtar oss projekt med stor teknisk svårighetsgrad och projekt som kräver extra varsamhet eller krav för kulturhistorisk och arkitektonisk synvinkel. Vi skapar även avancerade system för industrianläggningar med exempelvis renrumskrav och EX-klassade miljöer.

Tyréns konsulter inom värme, ventilation och sanitet (VVS) medverkar till uppbyggnad, vård och förädling av VVS-installationer. Tillsammans med vår starka kompetens inom kyl- och värmepumpteknik kan vi leverera kompletta lösningar för byggnadens klimat- och energisystem.

{{item.Firstname}}-{{item.Lastname}}

{{item.Firstname}} {{item.Lastname}}

{{item.Title}}

{{item.Office}}

{{item.Phone}}

{{truncateEmail(item.Email)}}

{{VCardText}}