Nyheter
17 november 2023

Tyréns inleder rekrytering av ny koncernchef

Tyréns Groups styrelse och Johan Dozzi har gemensamt kommit överens om att Johan Dozzi efter sex år som koncernchef kommer att lämna sin position i Tyréns Group som en del av en naturlig succession. 

Arbetet med att utse en efterträdare har inletts och Johan Dozzi fortsätter tillsvidare att leda verksamheten med fullt fokus och förtroende från styrelsen.

– Johan Dozzi har lett Tyréns Group under sex år med stort engagemang och har etablerat en bra plattform för framtiden. Vi har inlett en process för att hitta en efterträdare där vi ser på både interna och externa kandidater. Under tiden fortsätter Johan Dozzi att leda verksamheten och har fullt förtroende och stöd från oss i styrelsen, säger Johan Dennelind, styrelseordförande Tyréns Group.

Så här säger Johan Dozzi om sitt beslut.

– Efter sex händelserika år på Tyréns känner jag att det är dags att söka nya utmaningar och jag är glad att vi kan ha en öppen och transparent succession, både för mitt och Tyréns bästa. Jag ser fram mot att leda Tyréns vidare tills dess en ny lösning är på plats.