Karriär

Student och exjobb

Tyréns är drivande inom forskning och utveckling och har ett nära samarbete med universitet och högskolor. Vår ambition är att skapa bättre samhällen och våra medarbetare har en bred bakgrund. Våra medarbetare på Tyréns är till exempel civilingenjörer, högskoleingenjörer, miljöingenjörer, civilekonomer, järnvägsingenjörer, landskapsarkitekter, byggnadsantikvarier eller geologer. 

Nyfikenheten tar oss framåt

De vanligaste frågorna vi får från er studenter gäller möjligheter till praktik och examensarbete. Att göra exjobb eller praktik hos oss är en bra möjlighet för dig att utvecklas och få en inblick i hur det är att jobba på Tyréns och vilka möjligheter som finns här. Vi tar löpande in både praktikanter och exjobbare och har en hel del samarbete med universitet och högskolor genom våra forsknings- och utvecklingsprojekt. 

Tyréns skapar ett bättre samhälle i nära samarbete med universitet och högskolor.

Exjobb 

Har du en egen idé till ett exjobb är du välkommen att ta kontakt med oss på till exempel en arbetsmarknadsdag. Du kan också skicka in en intresseanmälan. Det är våra avdelningschefer som avgör om möjligheterna att ta emot exjobbare. De exjobb Tyréns erbjuder hittar du i listan över lediga jobb.

Praktik

Störst chans att få en praktikplats hos oss har du om du pratar med oss direkt på någon av de arbetsmarknadsdagar vi är med på. Du kan också skicka in en intresseanmälan. Det är upp till varje avdelning att svara på frågan om praktik. Tänk gärna igenom vad du vill lära dig hos oss innan du hör av dig så blir det enklare för oss att se om vi har något som passar.

Arbetsmarknadsdagar och mässor

Vi är nyfikna på dig. Följ oss gärna i sociala medier så får du bra koll på var och när vi är med på studentaktiviteter.

Kanske ses vi på en av följande arbetsmarknadsdagar eller mässor:

  • LARV på Luleå tekniska universitet 
  • Uniaden på Umeå universitet 
  • LAVA på KTH i Stockholm
  • Nackademin i Stockholm
  • VARM på Chalmers i Göteborg
  • STARK på Högskolan i Borås
  • MässING på Lunds Tekniska Högskola i Helsingborg