Nyheter
19 april 2024

Tyréns fortsätter att klättra på listan över Sveriges bästa arbetsplatser

Tyréns ligger nu på plats 7 på listan över Sveriges bästa arbetsplatser, en framgång som firas med stolthet. Det är nionde året i rad som Tyréns placerar sig på topplistan för stora organisationer av Great Place to Work. 

Great Place to Work genomför årligen den största medarbetarundersökningen i världen. Resultatet baseras på en analys av de anställdas svar i den årliga medarbetarundersökningen, samt en bedömning av organisationens kultur och processer för att attrahera och behålla medarbetare med hög kompetens. 

På Tyréns är varje medarbetare viktig och företaget har en stark och positiv kultur präglad av engagemang för kundernas bästa. Alla medarbetare deltar aktivt i det ständiga arbetet med att bygga och stärka företagskulturen.

- Jag är oerhört stolt över att företaget återigen rankas som en av landets bästa arbetsplatser. Det är ett bevis på att vårt sätt att arbeta med företagskulturen ger positiva resultat och bidrar till en trivsam och framgångsrik arbetsmiljö där vi kan vara oss själva. Vår företagskultur möjliggör även att vi kan skapa ett ännu högre värde i våra uppdrag tillsammans med kunderna, säger Cecilia Granath, vd för Tyréns Sverige. 

Se hela rankningslistan hos Great Place to Work

Bli en av oss 

Kolla in våra lediga tjänster här eller skicka in en intresseanmälan. 

Välkommen!