Karriär

Tyréns med och driver utvecklingen i norra Norrland

Industrins gröna omställning är drivkraften för den internationellt omtalade utvecklingen i norra Norrland. Intresset och investeringarna slår rekord och stora satsningar planeras inom industri och samhällsbyggnad.

En rad både nya och gamla aktörer storsatsar på Malmfälten. Nya malmfynd, ny hållbar teknik, digitalisering och elintensiva processer skapar många affärsmöjligheter framför allt inom gruva, industri, elförsörjning, infrastruktur och bostäder.

Som en av Sveriges ledande samhällsbyggare är Tyréns med och driver utvecklingen i Malmfälten. Vi är med i många projekt och samarbeten och vår expertis inom teknik, design, arkitektur, hållbarhet och innovation efterfrågas allt mer. Tyréns har kontor i Kiruna och Gällivare men involverar medarbetare från hela landet i lokala uppdrag.

Vill du bo naturnära och arbeta med de roligaste projekten i den mest expansiva delen av landet? 

Vi behöver stärka med fler engagerade konsulter inom samhällsbyggnad; här kan du bo i samhällen där allt nås på 10 minuter, inte minst fantastisk natur, och arbeta med de roligaste projekten i Sveriges mest expansiva del. Välkommen att kolla in våra karriärssidor och kontakta oss så berättar vi mer.

Läs mer om Tyréns uppdrag i norra Norrland