Nyheter
16 maj 2023

Tyréns vinner ramavtal i Helsingborg

Helsingborg är en stad där det satsas för fullt, och där Tyréns blir en viktig medspelare. Under våren har de tre kommunala instanserna (Helsingborgs stad, Helsingborgs hamn och Helsingborgshem) gått samman i en ramavtalsupphandling.

Det vunna ramavtalet sträcker sig över de kommande fyra åren, och berör framförallt detaljprojektering och utredning inom infrastruktur.

– Det är väldigt kul att ha vunnit den här upphandlingen, säger Andreas Olsson, avdelningschef på Tyréns. Vi har sedan tidigare arbetat mycket med Helsingborg, och vi har ett väldigt bra samarbete som jag ser framemot att få fortsätta utveckla.

Med det nya ramavtalet fortsätter redan påbörjade uppdrag och nya startas upp allteftersom. För Tyréns räkning innebär det att flertalet kompetensområden kommer att involveras på olika vis framåt.

– Det är kul att få bidra med den bredd vi har på Tyréns och involvera samtliga divisioner i arbetet med Helsingborg. Vi ser framemot det fortsatta arbetet där vi har en god dialog och ett gott samarbete med våra beställare för att hitta bra lösningar för samtliga instanser och invånare, avslutar Andreas Olsson.

Foto: David Lundin, Helsinborgs stad