Podcast

Framtidsvision #24

På Tyréns är alla medarbetare möjliga innovatörer. Vi har ett strukturerat arbetssätt där alla idéer testas och flera får chans att utvecklas till produkter och tjänster som bidrar till samhällsutvecklingen. Så hur gör vi en innovation till en lönsam affär? I det här poddavsnittet samtalar Dag Måhlstrand, Tyréns Head of Innovation och Pernilla Thessén som ansvar för Tyréns produktorganisation.

I avsnitt #24 av podcasten Framtidsvisioner handlar samtalet om den disruptiva tid samhällsbyggnadssektorn befinner sig i. Där förändringstakten går snabbare än någonsin tidigare och där drivkrafterna är att vi som samhälle behöver ta till oss möjligheterna med digitaliseringen och vi behöver hitta lösningar som bidrar till en hållbar samhällsutveckling. 

Som aktörer i samhällsbyggnadssektorn behöver vi jobba på ett nytt sätt för att uppnå nya resultat. Vi är övertygade om att de företag som satsar på innovation kommer att bli framtida vinnare.

I podden berättar Dag Måhlstrand som är Head of Innovation på Tyréns och Pernilla Thessén som är avdelningschef för Tyréns Business Area X om Tyréns innovationsprogram och reder ut begreppen inom innovationsområdet. 

Lyssna på #24 av podden Framtidsvisioner via Soundcloud.