Podcast

Framtidsvision #30

I avsnitt #30 av Tyréns podcast Framtidsvisioner samtalar Amanda von Matern , innovationsledare och strategisk kommunikatör på Landvetter Södra utveckling i Härryda kommun och Martin Andersson innovations- och affärscoach på Tyréns kring innovation i samhällsbyggnadsbranschen.

Ett begrepp vi försökt snäva in genom att ställa ett antal krav när vi jobbar med innovation, både rent tekniskt och övrigt. I podden berättar vi lite mer om hur vi definierar vårt arbete med innovation tillsammans med våra kunder.

Landvetter södra är ett område i Härryda kommun där en ny stad ska byggas, en hållbar stad för minst tjugofemtusen invånare och nu är man igång med en första etapp för tiotusen invånare där innovation är en del av inriktningsmålen som politikerna satte 2017 då och det handlar ju om att vi ska göra det som är i framkant för att skapa en så hållbar stad som möjligt för så många som möjligt.

I verksamhetsplanen för Landvetter södra finns minst 2 innovationsprojekt med, däribland innovationskompassen som Tyréns har utvecklat men också digital tvilling som leds av Chalmers.  

Här kan du lyssna på avsnitt #30 – Vad är innovation för samhällsbyggnadsbranschen?

Framtidsvisioner · #30 - Vad är innovation för samhällsbyggnadsbranschen?


Läs mer om innovationskompassen.

Läs mer om Tyréns innovationsprogram.