Kalender

Miljöbyggnad och miljöinventering

Inspelat webbinarium: Där du får lära dig hur du går tillväga för att certifiera en byggnad enligt det nya certifieringssystemet Miljöbyggnad iDrift. Helena Lindblad och Julia Olah från Tyréns, experter inom miljöbyggnad och miljöinventering, delar med sig av sina erfarenheter.

På webbinariet berättar vi hur du gör för att certifiera din byggnad enligt det nya certifieringssystemet Miljöbyggnad iDrift, som kom i juni 2020. Det är särskilt anpassat till byggnader i driftskedet och till skillnad från vanlig Miljöbyggnad som innefattar energi, inomhusklimat och material, tar iDrift även hänsyn till resursanvändning, avfall och hållbar förvaltning. Det ger dig möjlighet att öka miljönyttan och sänkta driftkostnaderna.

Vi går även igenom hur du identifierar farliga ämnen i en byggnad vilket är ett kriterium i certifieringen Miljöbyggnad iDrift.

Se det inspelade webbinariet här:

Laddar

Webbinariet hölls tisdag den 26 januari. Helena Lindblad och Julia Olah stod för presentationen. Kontakta oss om du vill veta mer om miljöbyggnad idrift och miljöinventering.