Karriär

Student och exjobb

Tyréns är drivande inom forskning och utveckling och har ett nära samarbete med universitet och högskolor. Vår ambition är att skapa bättre samhällen och våra medarbetare har en bred bakgrund. På Tyréns finns civilingenjörer, högskoleingenjörer, miljöingenjörer, civilekonomer, järnvägsingenjörer, landskapsarkitekter, byggnadsantikvarier, geologer med flera.

Nyfikenheten tar oss framåt

De vanligaste frågorna vi får från er studenter gäller möjligheter till praktik och examensarbete. Vi tar löpande in både praktikanter och exjobbare. Vi har även en hel del kontakt med universitet och högskolor genom våra forsknings- och utvecklingsprojekt. 

Tyréns skapar ett bättre samhälle i nära samarbete med universitet och högskolor.

Exjobb och praktikplats

Att göra exjobb eller praktik hos oss är en bra möjlighet för dig att utvecklas, samtidigt som du får en inblick i hur det är att jobba på Tyréns och vilka framtida möjligheter som finns här. Vi tar löpande emot exjobbare och praktikanter du hittar våra aktuella exjobb på sidan som presenterar våra lediga jobb.

Har du en egen idé till vad du vill skriva ditt exjobb om är du välkommen att kontakta ansvarig chef inom relevant område för att se om det finns någon öppning. Om du söker praktikplats kontaktar du ansvarig chef för det område du är intresserad av.

Tänk gärna igenom vad du vill få ut av din praktik innan du kontaktar oss så blir det enklare för oss att se om vi har något som passar.

Tyrénsakademin erbjuder och utvecklar olika metoder för kompetensutveckling som våra medarbetare behöver för att nå sina individuella mål, och som även ligger i linje med det vi tror marknaden kräver framöver.

Arbetsdagar och mässor

Vi är nyfikna på dig. Kanske ses vi på en av följande arbetsmarknadsdagar eller mässor under året: 

  • LARV på Luleå tekniska universitet 
  • Uniaden på Umeå universitet 
  • LAVA på KTH i Stockholm
  • Byggdagen på KTH Syd, Campus Haninge
  • Nackademin i Stockholm
  • VARM på Chalmers i Göteborg
  • STARK på Högskolan i Borås
  • MässING på Lunds Tekniska Högskola i Helsingborg