Arkitektur

Inredningsarkitektur

För oss finns inga neutrala rum, vår interiör ger en inspirerande och positiv upplevelse för människors hälsa och välbefinnande. Med inredning och design vill vi inspirera och förmedla rummets eller verksamhetens funktion.

Rummen vi skapar fyller inte bara en funktion, de påverkar oss, vårt beteende och våra upplevelser. Den inre miljön ska innehålla vackra och funktionella rum för att stimulera arbete, inlärning, egna initiativ och glädje att delta i ett socialt sammanhang. Vi har lång erfarenhet av att skapa attraktiva lokaler för människor att vistas och verka i. Vi jobbar med arbetsplatser, kulturhus och bibliotek samt med publika rum inom omsorg, vård och skola.

Vi skapar vackra och funktionella rum som stimulerar arbete, inlärning och glädjen att vare en del av ett socialt sammanhang.

Våra inredare tar såväl fristående uppdrag som uppdrag i samarbete med byggnadsarkitekter vid nybyggnation eller ombyggnation. Vi erbjuder kompletta helhetslösningar i nära samarbete med beställare, verksamhet, byggnadsarkitekter och ingenjörer. Vi har en bred kompetens inom området inredningsarkitektur och erbjuder även specialistkompetens inom ljus, tillgänglighet, produkt‐ och möbeldesign till privat och offentlig sektor.